• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Molba za ispunjavanje ankete (diplomski rad) o ekološkoj poljoprivredi te o offline i online komunikaciji tvrtke Bio Zaštita prema ciljanoj javnosti

Mislav31

Novi član
Tu od
10 Tra 2024
Poruka
1
Pozdrav svima,

u sklopu svog diplomskog rada radim komunikacijski plan za tvrtku Bio Zaštita, koja proizvodi prirodne fungicidalne i insekticidne biostimulatore te prirodni repelent za divljač.

Kao jednu od metoda koristim anketni upitnik u kojem ispitujem stavove i mišljenja o ekološkoj poljoprivredi i proizvodima te o offline i online komunikaciji Bio Zaštite prema ciljanoj javnosti.

Bio bih zahvalan kada biste izdvojili dio svog vremena i ispunili upitnik kako bih dobio što konkretnije odgovore i vjerniji prikaz pozicioniranja Bio Zaštite u svijesti ljubitelja ekološkog uzgoja. Nedostaje mi još 50-ak odgovora.

Ako kojim slučajem kršim pravila foruma, obrisat ću objavu.

Hvala svima! 😊

Link:
 

Najnoviji postovi

Na vrh